Befőttes üvegek, mint díszek

Írta: Fodor Betti, idő: 2015-02-12 13:55:59

Elgondolkoztál már, hogy fűszerekkel díszítsd a lakásod, vagy csak a konyhád, étkeződ?

 

 

 

A befőttes üvegeket, ha valami szép papírral lefeded, akkor nem csak gusztusosak lesznek, de az étkező szekrényre is kirakhatod az üvegeket dísznek!
Különböző varriációkban még káprázatosabb összhatást érhetsz el. Akár többfajta befőttet raksz egymás mellé, akár a papírtetőt változtatod, mindenképpen büszkélkedhetsz a vendégeid előtt az étkeződ díszeivel, felbontáskor pedig az ízeivel! 

 Ehhez üvegeket itt találsz!

 

 

Csatos üvegeket megtöltheted különböző színű fűszerekkel is, kezdve a zöld petrezselyemtől, egészen a piros paprikáig, és büszkén kirakhatod a konyhád polcán egy előkelő helyre! 
Ha gondot okoz főzés közben, hogy maszatos kézzel kell hozzáérned, akkor sincs semmi probléma, mert egyszerűen letörölheted egy nedves szivaccsal a foltokat az üvegekről. Mivel egy egyszerű mozdulat a kinyitásuk, ezért még a csúszós csavarással sem kell bajlódnod!

 

Ehhez üvegeket itt találsz!

 

  

Figurális üvegekbe bármit töltesz, bárhogy díszíted, azok akkor is vonzzák a tekintetet, ha épp rá se néztek! Ezeket lehet üvegfesteni, akár világítós festékekkel is, és máris egybe van kötve a lakásdekoráció egy jó családi programmal!

 

Ehhez üvegeket itt találsz!



Megosztás: fb g+